Hygiënisch werken

Hygiënisch werken is essentieel van belang in iedere Nagelstudio. Daarnaast werkt het prettiger en oogt het netjes en vertrouwd voor de klant. Hieronder leg ik uit hoe ik op het gebied van hygiëne/schoon werk.

Iedere klant ontvangt haar eigen vijl bij haar eerste nieuwe set. De klant neemt deze weer mee bij iedere nabehandeling. Bij het vergeten van de vijl, wordt er 1 gekocht. De vijl zit in een plastic hoesje. Naast de vijl worden er ook andere items gebruikt in de salon en gereinigd. Zoals de gebruikte bitjes, pinchingtool, stofborstel en alle andere nagel instrumenten worden gereinigd in de ultrasoon. Wekelijks worden de tools apart gesteriliseerd.

Om zelf ook hygiënisch en veilig te werken, wordt er gebruik gemaakt van nitrile handschoenen en mondkapje. Einde van de dag wordt de Nagelstudio stof gezogen, tafel gedesinfecteerd en stoffilter buiten uitgeklopt. Wekelijks wordt er tweemaal gedweild. Alle materialen worden na de reiniging afgedroogd en opgeborgen.

Purextafel
Hygiënisch werken is niet alleen het reinigen van gebruikte materialen of schoon werken. Purex Tafel is dé beste Nageltafel met dé beste afzuiging voor een stofvrije nagelstudio!

De Purex Nageltafel is een van de beste tafel op de markt op gebied van stof – en geur afzuiging. In het nagelvak heb je dagelijks te maken met stof en geur/dampen van de producten. Om mijn klanten en mijzelf optimaal te beschermen, heb ik bewust voor deze tafel gekozen. Hygiene & kwaliteit staat op de eerste plek bij mij in de Nagelstudio.

In deze professionele nagelstudio mag deze tafel absoluut niet ontbreken. Een goede afzuiging is essentieel van belang voor hygiene en veiligheid. Zowel voor klant als voor nagelstyliste. Dus tijdens uw behandeling kunt u rustig genieten van uw kopje koffie/thee met wat lekkers.

De tafel heeft vier afzuig-plekken, waardoor de fijne stofdeeltjes door de lamp wordt weggezogen en de zware stofdeeltjes in de tafel wordt afgezogen. Ook de sterke acryl-geuren zullen niet worden geroken.