Nagel-arrangement voor Nagelbijters

Wist u al dat er wereldwijd 600 miljoen nagelbijters bestaan? Niets is minder waar.

Het nagelbijten gebeurt bij de meeste mensen onbewust. Het begint onschuldig en wordt langzaam een vast patroon waar u moeilijk van af komt. En soms zo erg dat zelfs de nagelriemen open liggen. Het kunnen verschillende oorzaken hebben. Als je de deskundigen het vraagt zeggen zij “het heeft te maken met je persoonlijkheid”.

Er zijn verschillende type nagelbijters. Hierboven is 1 daarvan genoemd. Maar er zijn ook nagelbijters die uit verveling bijten. Bij het tv kijken, tijdens een spannende film, of tijdens een brainstorm moment of zelfs wanneer u boos bent.

Het ergste variant van nagelbijten is tijdens het slapen en vooral als u het wegslikt. Dat kan heel gevaarlijk kan zijn. Onrustig slapen, te moe zijn, angstige dromen, hele drukke en zware dag. Het zijn allemaal prikkels die we langzaam in ons slaap verwerken.

• Wanneer u tv kijkt, uit verveling bijten of door de spanning in de film.
• Wanneer u bij de huisarts aan het wachten bent, uit verveling om de tijd sneller te laten gaan.
• Wanneer u diep aan het nadenken bent.
• Wanneer u angstig bent.
• Wanneer u boos bent.
Zo zijn er een boel redenen voor het nagelbijt gedrag.

Bij de meesten begint het vanaf hen jeugd. Het is dan vaak veel moeilijker om er mee te stoppen. Omdat je het zo erg gewend bent.
Een mooi oplossing bij vrouwen of ook mannen zijn de acrylnagels of een gelpolish behandeling met Mega Base. Mooi nette nagels, niet te lang maar wel verzorgd. Acryl is heel hard om er doorheen te bijten. En daarnaast zijn uw nagels zo mooi dat u er niet aan wilt zitten en het beschadigen.

De nagels van een nagelbijter groeit ook sneller dan die van iemand die dat niet doet. Daarnaast zijn deze nagels zo erg beschadigd dat ze vaak ook geen lengte kunnen dragen. Ook de hechting is niet optimaal. Daarom wordt er in de Nagelstudio gebruik gemaakt van de Mega Base voor extreme hechting. Dit wordt ook voor andere probleemnagels gebruikt.

Heeft u korte nagels maar niet in de nagelbed gebeten? Dan is een gelpolish behandeling een aanrader met een uitgebreide combi manicure.

Hieronder een kleine behandelingsplan voor een nagelbijter.

Behandelplan:
Week 1: Intake & advies/tips voor thuis

Week 2: Controle (10 min.)

Week 3: Controle & evt. aanpassingen (10 min.)

Week 4: Goed thuis blijven verzorgen doormiddel van nagelriem olie in te smeren

Week 5: 2e nabehandeling (2 weken)

Week 6/7: Goed thuis blijven verzorgen doormiddel van nagelriem olie in te smeren

Week 8: 3e nabehandeling (3 weken)

Week 9/10: Goed thuis blijven verzorgen doormiddel van nagelriem olie in te smeren

Week 11: 4e nabehandeling (3 weken)

Duur van de eerste behandeling: 60 minuten
Prijs van deze behandeling: €70,-
De eerste twee weekse nabehandelingen kost €35,- per nabehandeling.