Kunstnagels

Kunstnagels wat is dat? Heel veel kennen het als “Nep-nagels, Fake nails of Plak-nagels”.

Niet iedereen heeft van zichzelf mooie nagels. Ze breken of scheuren snel, waardoor ze bijna nooit echt lang kunnen worden. Kunstnagels zijn hele stevige nagels met een minimum flexibiliteit. Ze kunnen vaker ook lange nagels dragen en havix nagels corrigeren als dat moet.

In de nagelsalon wordt er gewerkt met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Voor het maken van de kunstnagels wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste revolutionaire gel, UV-buildgel en acryl.

Acrylnagels (Moyra)
De kunstnagels worden gemaakt van acryl of van gel. Door een mengsel van acrylvloeistof (monomeer) en acrylpoeder (polymeer) ontstaat er een bolletje acryl wat gestyleerd wordt tot een kunstnagel. Eenmaal gestyleerd, hardt het product uit tot een sterke en stevige kunstnagel. Daarnaast heeft de acryl (liquid) een sterke geur, maar dit zult u niet ruiken in de salon door de geur-afzuiging.

Acrylgel nagels (Mastergel – Victoria Vynn)
Mastergel is de nieuwste revolutionaire gel. Mastergel breng je aan met een spatel en styleer je tot een kunstnagel. Gel hardt niet uit in de buitenlucht zoals de acryl. Deze moet je laten uitharden in een LED/UV lamp.

Gelnagels
Gelnagels wordt gemaakt met uv–builgel. Dit is een stroperige gel van hoge viscositeit en heeft geen geur. De gel moet iedere keer uitgehardt worden in de lamp.

Waarom acrylnagels of gelnagels?
• Acryl is een zeer geschikt product voor nagelbijters
• Acryl & gel is een Ideaal product voor het verstevigen van broze nagels
• Acrylnagels zijn erg sterk en hard
• Gelnagels zijn flexibel tot hard
• Gelnagels voelt lichter op de natuurlijke nagels
• Acrylnagels zijn harde nagels, waardoor ze minder kwetsbaar zijn en kan het lang gedragen worden
• Acrylgel voelt lichter op de natuurlijke nagels
• Acrylgel is erg flexibel
• Alle gunstige eigenschappen van acryl en gel is de nieuwste revolutionaire Acrylgel
• Bij een goede verzorging en 3 weekse nabehandeling kunnen de acrylnagels en de gelnagels heel lang mee

Tegenwoordig wordt er weinig acrylnagels geplaatst. Acrylgel is een mooie combinatie van beide kunstnagel systemen. Waardoor het dragen veel lichter is en ideaal voor flexibele nagels.

Als afsluiting van de behandeling, worden de nagels ingesmeerd met 5 Oil Complex van Victoria Vynn een verzorgende nagelolie en lotion.

Duur van deze behandeling: 1 uur en 45 min.
Prijs van deze behandeling: €90,-
(Inclusief full color gelpolish, combi manicure, nagelborstel en vijl)